Sähköasennus Vantaa

Sähköasennus Vantaa – Mikon Sähkö Oy on vuonna 2008 perustettu yritys, joka suorittaa sähköasennuksia Helsingissä, Vantaalla ja muualla pk-seudulla. Sähköalalla olemme toimineet jo vuodesta 2002 lähtien, joten omaamme yli 10 vuoden kokemuksen alalta. Olemme siis ammattitaitoinen ja kokenut sähköalan toimija pääkaupunkiseudulla, joka suoriutuu myös haastavistakin sähköasennuksista.

Sähköasennus Vantaa – Joustavaa ja ripeää palvelua

Pienet ja kertaluontoiset työt pyrimme tekemään kerralla kuntoon, joustavasti ilman turhia viiveitä. Kertatöiden hinnan sovimme asiakkaan kanssa aina tapauskohtaisesti. Työn hintaan vaikuttaa mm. työssä tarvittavien tuotteiden määrä. Ota siis yhteyttä ja kysy varmasti kilpailukykyinen tarjouksemme.

Sähköasennus omakotitaloon

Etsitkö kokenutta sähköasennusten tekijää omakotitaloprojektiisi? Ota yhteyttä Mikon Sähköön, niin tulemme paikan päälle arvioimaan, mitä sähköasennuksia kohteeseen voidaan tehdä ja miten. Omakotitalojen – kuten muidenkin projektiemme kohdalla – käytämme ainoastaan laadukkaita ja käytännössä hyviksi havaittuja tuotteita ja ratkaisuja. Toimintamallimme ansiosta voit varmistua, että sähköasennus on hinta-laatusuhteeltaan vähintäänkin kohdillaan. Tästä syystä emme käytä lainkaan tuotteita, joiden turvallisuudesta ja kestävyydestä emme ole varmoja.

Miksi toimimme näin? Yrityksemme periaatteisiin kuuluu laadusta vastaaminen – vastaamme siis aina siitä mitä teemme, ja haluamme olla ylpeitä työmme laadusta ja tekemiemme sähköasennusten toimivuudesta. Mikäli havaitset tekemässämme työssä jotain vikaa, soita meille, niin sähkömiehemme tulevat tarkastamaan tilanteen ja korjaavat työssä mahdollisesti tapahtuneet virheet. Henkilökuntamme suorittaa tarvittavat korjaukset aina viipymättä, jolloin kohteen sähköturvallisuus ei pääse kärsimään. Näin takaamme myös työmme laadun ja parhaan mahdollisen palvelun.

Koulutettu henkilökuntamme haluaa myös aina varmistaa, että sähköasennukset tehdään voimassa olevien lakien ja ammattivaatimusten edellyttämällä tavalla.

Sähköasennus Vantaa – nopeaa palvelua

Kun saamme asiakkaaltamme yhteydenoton joko puhelimitse tai sähköpostilla, pyrimme vastaamaan tiedusteluihin aina välittömästi. Pyrimme sopimaan vierailun asennuskohteessa mahdollisimman nopeasti, jotta henkilökuntamme näkee minkälaisesta projektista on kyse. Tämän jälkeen laadimme yhdessä asiakkaan kanssa kohteen tarpeita ja asiakkaan toiveita vastaavat suunnitelmat, joiden avulla tarvittavat sähköasennukset voidaan toteuttaa ammattitaitoisesti ja turvallisesti. Tämän suunnitelman pohjalta laadimme Teille tarjouksen, jossa erittelemme valmiiksi työn vaiheet ja hinnat, sekä aikataulun jolla toteutamme projektin.

Kun asiakas kuittaa tarjouksen hyväksytyksi, joko allekirjoituksella tai sähköpostitse, syntyy sopimus jossa sovittuja asioita kunnioitamme. Asiakkaanamme voit saada käyttöösi luotettavat ja laadukkaat palvelut niin itsellesi kuin perheellesi. Kun valitset Mikon Sähkön voit luottaa tehtävän työn laatuun ja yhdessä sovittujen aikataulujen pitävyyteen.

Laadukkaista palveluistamme kertoo parhaiten laaja vakituisten yritysasiakkaidemme määrä. Kyseiset yritykset käyttävät palveluitamme aina uudestaan ja uudestaan.
Sähköasennus Vantaa soita: 041 537 1983 tai täytä yhteystietolomakkeemme niin otamme teihin yhteyttä jo tänään.

Kenelle toteutamme sähköasennuksia?

Vantaan alueella toteutamme sähköasennuksia niin yksityisille omakotiasujille kuin yrityksillekin. Mikon Sähkön valttina on se, että olemme valmiita tekemään tarvittavat sähköasennukset aina pienistä kertatöistä, suuriin kokonaisvaltaisiin projekteihin asti. Kertatyöt teemme aina tuntiveloituksella, koska näin työstä koituvat kulut saadaan pidettyä edullisina.

Edellä mainittujen omakotiasukkaiden ja yritysten lisäksi palvelemme toki myös taloyhtiöitä, isännöitsijöitä sekä rakennusliikeitäkin.

Sähköasennus Vantaa – Mikon Sähkö, ota yhteyttä.