Sähköasennus Helsinki

Valitse luotettava osaaja. Ammattilaisiltamme onnistuu sähköasennus Helsingissä, Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla jo lähes 15 vuoden kokemuksella. Panostamme erityisesti laatuun ja tyytyväisiin asiakkaisiin. Mikon Sähkö Oy on perustettu vuonna 2008, mutta omaamme vahvan alan kokemuksen jo vuodesta 2002 lähtien.

Kenelle sähköasennus on suunnattu?

Valttimme on, että olemme valmiita tekemään sähköasennukset monipuolisesti pienistä kertatöistä aina suuriin projekteihin asti. Kertatyöt teemme aina tuntityönä, koska se on asiakkaalle edullisempaa. Oletpa sitten omakotiasuja tai omistat yrityksen, ota yhteyttä niin teemme sähköasennukset sinulle helposti ja vaivattomasti. Toki palvelemme mielellämme myös taloyhtiöitä, isännöitsijöitä ja rakennusliikkeitäkin. Älä arastele ottaa yhteyttä!

Soita numeroon 041 537 1983 tai täytä yhteystietolomakkeemme niin otamme teihin yhteyttä jo tänään.

Miten toimimme, kun otat meihin yhteyttä?

Jos kyseessä on pieni kertatyö, pyrimme tekemään sen kerralla kuntoon. Sovimme hinnasta ja teemme työn yhdessä sovittujen laadukkaiden tuotteiden avulla.

Kaipaako omakotitaloprojektisi sähköasennusten toteuttajaa? Ota yhteyttä meihin, niin arvioidaan yhdessä paikan päällä, mitä voidaan tehdä ja miten. Toimintaperiaatteemme on, että käytämme vain ja ainoastaan hinta-laatusuhteeltaan hyviä tuotteita. Emme tee asennuksia huonoilla tuotteilla, koska tällöin emme voisi vastata niiden turvallisuudesta vuosiksi eteenpäin.

Miksi näin? Nykyisellä mallilla voimme vastata työmme laadusta ylpeänä vuodesta toiseen. Sen minkä teemme, siitä myös vastaamme aina. Mikäli havaitset työssämme vikaa, soita rohkeasti meille. Jos olemme tehneet asiat virheellisesti, korjaamme ne myös.

Alan viimeisimmän koulutuksen omaavina haluamme aina tehdä työt lain ja ammattivaatimusten mukaisesti.

Miten työn toteutus tapahtuu?

Kun otat yhteyttä meihin puhelimitse tai sivustollamme olevan yhteystietolomakkeen avulla, pyrimme vastaamaan vielä saman päivän aikana. Sovimme milloin tulemme arvioimaan kohteenne. Yhdessä keskustelun kautta löydämme laadukkaan ja hyvän tavan toteuttaa sähköratkaisut ammattitaitoisesti ja turvallisesti. Teemme teille sähköpostitse tarjouksen, jossa kerromme työn eri vaiheet, hinnat ja projektin aikataulun. Toki kerromme kokonaishinnan myös. Kun hyväksytte tarjouksen joko allekirjoituksella tai sähköpostitse kuittaamalla, syntyy siitä sopimus.

Työ toteutetaan aina sovitusti

Pidämme kiinni sopimuksessa sovituista asioista kunniasanalla. Näin sinä asiakkaamme voit saada parasta mahdollista palvelua itsellesi ja perheellesi. Kun valitset sähköasennuksen tekijäksi Mikon Sähkön sähkömiehet, tiedät että saat laadukkaan palvelun. Palvelumme laadusta kertoo vankka ja laaja vakituisten yritysasiakkaidemme määrä. He ovat tyytyväisiä ja käyttävät palveluitamme aina yhä uudelleen. Tule sinäkin tyytyväisten sähköasennuspalveluiden pariin.

Soita heti: 041 537 1983

Ota yhteyttä Mikon Sähköön ja tilaa sähköasennus meiltä! Soita yllä mainittuun numeroon tai täytä yhteystietolomakkeemme niin otamme teihin yhteyttä jo tänään.