Kiinteistöjen sähkötyöt ja -huollot luotettavasti

Missä kunnossa kiinteistösi sähkölaitteistot ovat juuri nyt? Toimiva kiinteistö on avain sujuvaan arkeen. Säännöllisellä ja ammattitaitoisella sähköhuollolla ja mahdollisten vikojen korjauksilla on kiistaton merkitys kiinteistön kunnon, arvon ja käytettävyyden kannalta.

Mikon Sähkö tekee kaikki kiinteistöjen sähkötyöt ja -huollot Vantaan, Helsingin ja Uudenmaan alueella. Palvelemme niin taloyhtiöitä, yrityksiä kuin kotitalouksiakin.

sähköasennus uusimaa

Huolellisesti suunnitellut ja toteutetut sähköhuollot

Haluamme pitää kiinteistösi kunnossa. Sähköhuolto sekä kunnossapidon erilaiset toimet kannattaa toteuttaa aina suunnitelmallisesti ammattilaisen toimesta. Me tarjoamme apua ja tukea puolestasi kaikkien kiinteistösi sähköjärjestelmien kunnossapitotöissä sekä korjauksissa.

Teemme mm.

  • Valaisimien korjaukset ja vaihtotyöt
  • Valokytkimien ja pistorasioiden korjaukset
  • Kaikki toimistojen sisäsähkötyöt ja -asennukset
  • Toimitilojen työpisteiden muutostyöt sähköjen osalta
  • Kiinteistöjen kaikki sähkötyöt kuten pylväsvalaisimet ja piha-alueiden valaistukset, autojen lohkotolpparasiat ja sähköautojen latausasemat. Kiinteistöjen ilmanvaihtokoneiden asennukset ja huollot.

Ota meihin yhteyttä

Miksi sähkötyöt ja -huollot meiltä?

Pystymme tarjoamaan laadukasta kiinteistöjen sähköhuoltoa ja -korjauspalvelua, nopealla reagointiajalla, jopa saman päivän aikana. Soita meille ja tilaa sähköhuolto!

Soita 041 537 1983

ABB logo   Ensto logo   Airam logo   Schneider logo   Cariitti logo

Copyright © 2024 Mikon Sähkö Oy