Aurinkopaneelit

Asennamme aurinkopaneeleja muun muassa liiketiloihin, yrityksille ja omakotitaloihin Vantaan sekä koko muun pääkaupunkiseudun alueella. Palvelemme avaimet käteen -periaatteella, sillä meillä sähköurakoitsija tekee sekä asennuksen että kytkennän.

Aurinkopaneelit

Kartoitus

Kun asiakas ottaa yhteyttä sovimme maksuttoman kartoituskäynnin kohteeseen. Kerromme mitä kannattaa tehdä ja millainen järjestelmä kohteeseen kannattaa asentaa. Vai kannattaako asentaa lainkaan.

Alkukartoituksessa selvitämme myös millainen lämmitysmuoto kiinteistössä on, millainen talous on ja ketkä ovat käyttäjiä. Tällä selvitämme mihin aurinkohyötyä voitaisiin ohjata.

Kohteessa, käymme katolla katsomassa ilmansuunnat ja mihin kulmaan paneelit voidaan asentaa. Samalla selviää kuinka monta aurinkopaneelia voidaan sijoittaa katolle, jotta järjestelmästä tulisi toimiva ja sopiva kohteeseen.

Ota meihin yhteyttä

Asennus

Käynnin jälkeen teemme tarjouksen paneeleista ja avaimet käteen -asennuksesta. Jos tarjouksesta päästään kauppoihin, sovitut tavarat toimitetaan työmaalle. Teemme myös tarvittavat ilmoitukset energialaitokselle ja neuvomme asiakasta, mitä hänen pitää tehdä ja mitä me teemme, jotta järjestelmä saadaan kytkettyä verkkoon. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen varmistamme vielä ettei verkkoyhtiön puolelta ole esteitä halutun järjestelmän asentamiseksi.

Kun paneelien toimituspäivä kun on tiedossa, sovimme asiakkaan kanssa asennusajankohdan viikon sisään. Tuolloin asennamme kiskot ja paneelit katolle. Sen jälkeen suoritetaan sähkötyöt kuten invertterien kytkennät.

Kun asennukset on tehty, teemme kaikki vaadittavat mittaukset aurinkopaneeliin ja järjestelmään, jotta näemme että se on turvallinen käyttää. Aurinkopaneelien asennus kestää noin 2-3 päivää, jonka jälkeen järjestelmä on käyttövalmis.

Aurinkopaneelit

Aurinkopaneelit

Sähköurakoitsija asentaa aurinkopaneelit kesällä

Meillä paneelit asentaa aina sähköurakoitsija, joka kytkee kaiken toimintavalmiiksi. Mikäli kohteessa on haastavia rakenteita joihin joudutaan tekemään kiinnityksiä, käytämme työssä tuolloin rakennusalan ihmistä jolloin voimme taata että kiinnitykset ovat asianmukaisesti tehty.

Asennus tapahtuu aina poutasäällä, sateella tai talvella emme asenna aurinkopaneeleja. Tällä varmistetaan se ettei kattopintaan tule vaurioita.

Soita 041 537 1983

Miksi aurinkopaneelit meiltä?

Meillä asennuksen suorittaa avaimet käteen-palveluna sähköurakoitsija. Tarjoamme ja haluamme tehdä aina sellaisen auroínkopaneelijärjestelmän josta asiakas saa maksimihyödyn. Tarjoamme myös kulutuksen ohjausta. Meiltä saat tiedon miten järjestelmästä saa eniten irti.

Asennamme vain laadukkaita aurinkopaneelipaketteja.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

ABB logo   Ensto logo   Airam logo   Schneider logo   Cariitti logo

Copyright © 2024 Mikon Sähkö Oy