Innova ilmalämpöpumppu

Mikon Sähköstä saat Innova ilmalämpöpumpun asennettuna Vantaan ja Helsingin lisäksi koko Uudenmaan alueella. Palvelemme pääsääntöisesti yrityksiä ja yksityisiä kuluttajia avaimet käteen -periaatteella. Innovan ilmalämpöpumpun lisäksi saat meiltä aina laadukkaan asennuksen ja asiantuntijan neuvot.

ilmalämpöpumppu

Innova-ilmalämpöpumpun hinta

Innova-ilmalämpöpumpun hintaan asennettuna vaikuttaa laitteen malli. Itse asennuksen hinta on pääsääntöisesti aina sama:  asennustyön hinta on alkaen 530 € + pumppu ja asennustarvikkeet.

Kysy Innova-pumpun hintaa

Miksi Innovan ilmalämpöpumppu meiltä?

  • Omalle työlle ikuinen takuu, laitteilla on toimittajan määrittämä takuuaika.
  • Panostamme laadukkaaseen työn jälkeen, mikä on meille kunnia-asia. Meiltä saat aina siistin ja toimivan ilmalämpöpumppuasennuksen.
  • Meillä laiteasennuksen tekee aina sähköasentaja, jolla on myös kylmälaitepätevyys.
  • Olemme Innova-ilmalämpöpumppujen jälleenmyyjä.
  • Panostamme erinomaiseen asiakaspalveluun.

Laadukkaan Innova ilmalämpöpumpun etuja

Innovan ilmalämpöpumput tarjoavat erinomaisen ja kustannustehokkaan vaihtoehdon kodin lämmitykseen ja viilennykseen. Ne ovat tunnettuja useista erinomaisista ominaisuuksistaan. Edut vaihtelevat malleittain, mutta seuraavat asiat ovat tyypillisiä Innovan ilmalämpöpumpuille:

Laadukas, mutta edullisempi

Innovan ilmalämpöpumppu on laadukas, mutta hieman edullisempi vaihtoehto esimerkiksi Mitsubishin ilmalämpöpumppuihin verrattuna.

Korkea energiatehokkuus

Innovan ilmalämpöpumput voivat tarjota erinomaisen lämmitys- ja jäähdytystehokkuuden, mikä voi auttaa säästämään energiaa ja alentamaan energialaskujasi.

Innovatiivinen muotoilu

Innovan ilmalämpöpumput on suunniteltu modernilla ja minimalistisella tyylillä, joka sopii hyvin minkä tahansa tyyliseen kotiin tai toimistoon.

Hiljainen toiminta

Innovan ilmalämpöpumput on suunniteltu toimimaan mahdollisimman hiljaisesti, joten ne eivät häiritse yöuniasi tai päivittäistä rauhaasi.

Käyttäjäystävällisyys

Innovan ilmalämpöpumppujen helppokäyttöinen suunnittelu ja intuitiiviset toiminnot tekevät niiden käytöstä vaivatonta.

Luotettavuus

Innovan ilmalämpöpumput tunnetaan niiden luotettavasta toiminnasta ja pitkäikäisyydestä, mikä takaa investoinnin kestävyyden.

Ympäristöystävällisyys

Energiatehokkuuden lisäksi Innovan ilmalämpöpumput käyttävät ympäristöä säästäviä tekniikoita, kuten kiertävää kylmäainejärjestelmää ja ekologista kylmäainetta.

Edistyksellinen teknologia

Innova käyttää ilmalämpöpumpuissaan uusinta tekniikkaa, mukaan lukien älykkäitä ohjaustoimintoja, kuten Wi-Fi-ohjausta.

Innovan ilmalämpöpumppu asennettuna

Ota yhteyttä. Opastamme oikean ilmalämpöpumpun valinnassa sekä suunnittelemme asiakkaan kanssa asennuksen puhelimitse. Jos kyseessä on haastavampi kohde, tulemme kohdekäynnille tarkemman kartoituksen varmistamiseksi.

Joissakin tapauksissa käytämme timanttiporausta riittävien läpivientien aikaansaamiseksi. Tämän jälkeen asennamme kylmäputket ja ohjauskaapelit sekä teemme sisä- ja ulkoyksiköt niille varatuille paikoille. Jotta lopputulos on mahdollisimman siisti, huolehdimme kylmäkaapeleiden koteloinnista niin, etteivät ne ole näkyvissä.

Asennuksen jälkeen suoritamme vielä ilmalämpöpumpun koekäytön ja mittaukset. Tällä varmistamme, että laite toimii suunnitellusti ja tehokkaasti.

Ota meihin yhteyttä

Tilaa Innova ilmalämpöpumppu

Kun haluat laadukkaan Innovan ilmalämpöpumpun Vantaalla tai muun Uudenmaan alueella ota yhteyttä paikalliseen Innova-asiantuntijaan, Mikon Sähköön.

Soita ja tilaa Innovan ilmalämpöpumppu asennettuna!

Soita 041 537 1983

ilmalämpöpumppu

ABB logo   Ensto logo   Airam logo   Schneider logo   Cariitti logo  AAA luottoluokitus logo

Copyright © 2024 Mikon Sähkö Oy