Mitsubishi ilmalämpöpumppu asennettuna

Meiltä saat Mitsubishi ilmalämpöpumpun asennettuina Helsingissä, Vantaalla ja koko Uudenmaan alueella. Palvelemme avaimet käteen -periaatteella pääasiassa yrityksiä ja yksityisiä kuluttajia.

Laadukkaan Mitsubishi ilmalämpöpumpun lisäksi saat meiltä siistin asennuksen ja asiantuntevan asiakaspalvelun. Kysy lisää Mitsubishin ilmalämpöpumpumpusta asennettuna!

ilmalämpöpumppu

Laadukas ilmalämpöpumppu Mitsubishiltä

Mitsubishi-ilmalämpöpumppu tarjoaa tehokkaan ja kustannustehokkaan vaihtoehdon kodin lämmitykseen ja viilennykseen. Hyödynnämme laaja-alaista osaamistamme ja tarjoamme korkealaatuisen Mitsubishi ilmalämpöpumppujärjestelmän, riippumatta siitä, oletko hankkimassa uutta järjestelmää tai päivittämässä vanhaa.

Ota meihin yhteyttä

Mitsubishi-ilmalämpöpumpun hinta

Mitsubishi-ilmalämpöpumpun hintaan asennettuna vaikuttaa laitteen malli. Asennuksen hinta on pääsääntöisesti aina sama: asennustyön hinta on alkaen 530 € + pumppu ja asennustarvikkeet.

Kysy Mitsubishi-pumpun hintaa

Miksi Mitsubishin ilmalämpöpumppu meiltä?

  • Annamme omalle työllemme ikuisen takuun, laitteilla on toimittajan määrittämä takuuaika.
  • Laadukas työn jälki on meille tärkein asia. Meiltä saat aina siistin ja varmasti toimivan ilmalämpöpumppuasennuksen.
  • Meillä laiteasennuksen tekee aina sähköasentaja, jolla on myös kylmälaitepätevyys.
  • Olemme Mitsubishi-ilmalämpöpumppujen jälleenmyyjä
  • Puhdistamme ja huollamme pääasiassa meidän itsemme asentamia ilmälämpöpumppuja.

ilmalämpöpumppu

Mitsubishi ilmalämpöpumpun etuja

Energiatehokkuus

Mitsubishi Electric ilmalämpöpumput ovat tunnettuja erinomaisesta energiatehokkuudestaan. Ne on suunniteltu siirtämään mahdollisimman paljon lämpöä mahdollisimman vähällä energiankulutuksella, mikä alentaa energialaskusi ja on myös ympäristöystävällistä.

Hiljainen ääni

Mitsubishi Electric ilmalämpöpumput toimivat erittäin hiljaisesti. Tämä tarkoittaa, että ne eivät häiritse kotisi rauhaa.

Luotettavuus ja laatu

Mitsubishi on tunnettu ilmalämpöpumppujen korkeasta laadusta ja luotettavuudesta. Mitsubishin tuotteet ovat pitkäikäisiä ja niillä on erinomainen suorituskyky äärimmäisissäkin olosuhteissa sekä talvella että kesällä. Laadukkaista komponenteista valmistettuihin pumppuihin on lisäksi saatavilla aina varaosia.

Käytettävyys ja monipuolisuus

Mitsubishi ilmalämpöpumppujen asennus on suoraviivaista, ja niitä on helppo käyttää. Myös niiden huolto ja kunnossapito on tehty helpoksi. Mitsubishi tarjoaa laajan valikoiman ilmalämpöpumppuja, joten löydät varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan mallin.

Ilmanlaatu

Mitsubishi ilmalämpöpumppujen suodatinjärjestelmät ovat korkealaatuisia, mikä auttaa parantamaan sisäilman laatua. Tämä on erityisen tärkeää allergikoille ja astmaatikoille.

Älykkäät ominaisuudet

Mitsubishi ilmalämpöpumput sisältävät useita älykkäitä ominaisuuksia, kuten Wi-Fi-yhteensopivuuden, joka mahdollistaa lämpötilan säätämisen etänä älypuhelimen tai tabletin kautta.

Mitsubishi-ilmalämpöpumppu asennettuna

Ota meihin yhteyttä. Suunnittelemme asiakkaan kanssa asennuksen puhelimitse. Jos kysessä on haastavampi kohde, teemme kohdekäynnin tarkemman kartoituksen varmistamiseksi.

Joissakin tapauksissa saatamme käyttää timanttiporauksen ammattilaista riittävien läpivientien aikaansaamiseksi. Tämän jälkeen asennamme kylmäputket ja ohjauskaapelit sekä toteutamme sisä- ja ulkoyksiköt niille varatuille paikoille. Jotta lopputulos on viimeistelty ja huomaamaton, huolehdimme kylmäkaapeleiden koteloinnista niin, etteivät ne ole näkyvissä.

Asennuksen jälkeen suoritamme vielä ilmalämpöpumpun koekäytön ja mittaukset. Koekäyttövaiheessa varmistamme, että järjestelmä toimii suunnitellusti ja tehokkaasti.

Kysy lisää ilmalämpöpumpuista

Tilaa Mitsubishi-ilmalämpöpumppu asennettuna

Kun haluat laadukkaan ja toimivan MItsubishi-ilmalämpöpumpun Helsingissä, Vantaalla tai muun Uudenmaan alueella ota yhteyttä paikalliseen asiantuntijaan, Mikon Sähköön. Soita ja tilaa Mitsubishin ilmalämpöpumppu asennettuna!

Soita 041 537 1983

ABB logo   Ensto logo   Airam logo   Schneider logo   Cariitti logo  AAA luottoluokitus logo

Copyright © 2024 Mikon Sähkö Oy