Tule meille töihin!

sähkömies

Etsimme sähköasentajaa joukkoomme

Meille Mikon Sähkössä on tärkeää, että työ on mielekästä. Siksi pyrimme kehittämään toimintaamme ja etsimme uutta osaajaa joukkoomme.

Etsimme sähköalan ammattilaista joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle. Olet oma-aloitteinen tekijä, joka pystyy työskentelemään sekä yksin että tiimissä. Takataskustasi löytyy vähintäänkin b-ajokortti. Olet työtä pelkäämätön ja asiakaspalveluhenkinen sopivan rento tyyppi, joka tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Jos haluat kylmäasentajaksi, sinun pitää olla myös sähköasentaja. Pienen yrityksen etuna on se, että saat tehdä meillä monipuolisesti erilaisia töitä.

Lisätiedot ja kyselyt rekryyn liittyen: myynti@mikonsahko.fi tai soittamalla numeroon 041 537 1983.

Mitä tarjoamme työntekijälle

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja mielekkäitä sähköalan töitä dynaamisessa yrityksessä. Meillä pääset kehittymään työssäsi. Pidämme huolen työntekijöiden työhyvinvoinnista. Meillä on erittäin kattava työterveyssopimus. Lisäksi tarjoamme työntekijöille myös mm. puhelinedun ja kuntosalikortin. Tarjoamme reilun palkan, osaamisesi mukaan.

Mitä odotamme työntekijältä

  • Sähköalan ammattilainen
  • Oma-aloitteisuus
  • Tarkkuus ja tunnollisuus
  • Halu oppia uutta
  • Asiakaspalveluhenkisyys ja kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa
  • B-ajokortti

Sähkömies töissä

Ota yhteyttä ja lähetä hakemus jo tänään

Ota rohkeasti yhteyttä, jos olet rento, mutta tunnollinen tekijä. Ja sinulla on luja motivaatio tehdä töitä ja oppia uutta.

Lisätiedot ja kyselyt rekryyn liittyen: myynti@mikonsahko.fi tai soittamalla numeroon 041 537 1983. 

ABB logo   Ensto logo   Airam logo   Schneider logo   Cariitti logo  AAA luottoluokitus logo

Copyright © 2024 Mikon Sähkö Oy