Sähkötyöt yksityisille, yrityksille ja taloyhtiöille
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Meiltä sähkötyöt jokaiseen tarpeeseen –
Sähkömies Helsinki 

Mikon Sähkön ammattitaitoinen sähkömies palvelee omakotiasujia, yrittäjiä, taloyhtiöitä, isännöitsijöitä sekä rakennusliikkeitä. Saat kauttamme sähköasennukset nopeasti ja helposti kuntoon alueella Helsinki, Vantaa ja muu pääkaupunkiseutu!

sähkömies

Olipa projektisi minkä kokoinen tahansa, saat meiltä kilpailukykyisen tarjouksen sähkötöiden suorittamisesta. Pienet sähkötyöt teemme yleensä tuntiveloituksella, koska tämä on asiakkaalle edullisempaa.

Työskentelemme myös saaristossa ja voimme tulla tekemään kaikki mahdolliset sähkötyöt myös mökillenne omalla veneellämme pääkaupunkiseudun lähistöllä. Kokenut sähkömies suorittaa niin pienet kuin suuremmatkin sähköalan asennukset alusta loppuun.

Soita 041 537 1983 tai täytä alla oleva yhteydenottolomake ja kysy lisää sähköasennuksista tai muista palveluistamme.

Kysy lisää sähköasennuksista

Sähkömies Helsinki, Vantaa

Asiakkaan tarpeiden mukaan palvelemme teitä mm. seuraavissa asioissa:

Tuotteet

Käytämme sähkötöissä laadukkaita tuotteita ja ratkaisuja, jotka kestävät aikaa:

  • ABB
  • Ensto
  • Airam
  • Schneider
  • Cariitti

Sähkömies töissä

Pyydä sähkömies kartoituskäynnille

Pyrimme vastaamaan yhteydenottoihin niin nopeasti kuin mahdollista – yleensä samana päivänä. Tämän jälkeen sovimme yhdessä, milloin sähkömies voi tulla tutustumaan asennuskohteeseen ja laatia suunnitelman tarvittavista sähköasennuksista.

Suunnitelma laaditaan aina alaan perehtyneen ammattilaisen toimesta. Näin toimimalla varmistamme, että työ suoritetaan alusta saakka laadukkaasti ja voimassa olevien määräysten mukaisesti. Kun sopivat ratkaisut on löydetty, teemme tarjouksen sähköpostitse. Kokonaishinnan lisäksi tarjous sisältää myös erittelyn työn vaiheista sekä projektille sovitun aikataulun.

Toimintamallimme ansiosta niin yksityis- kuin yritysasiakkaamme voivat olla varmoja, että teemme heidän tilaamansa sähkötyöt aina laadukkaasti ja yhdessä sovittujen aikataulujen puitteissa. Palvelumme laadusta kertoo parhaiten vakituisten yritysasiakkaiden määrä Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. Kyseiset yritykset valitsevat Mikon Sähkön sähkömiehet aina uudestaan ja uudestaan.

Soita 041 537 1983   myynti@mikonsahko.fi

Toimintaamme ohjaa laatu, kestävyys ja turvallisuus

Koulutettujen sähkömiestemme toiminta perustuu laatuun ja luotettavuuteen. Mikon Sähkön sähkömiehet käyttävät työssään ainoastaan laadukkaita tuotteita ja ratkaisuja, jotka olemme todenneet kestäviksi ja turvallisiksi. Emme käytä tuotteita, joiden laadusta ja kestävyydestä emme pysty vastaamaan.

Haluamme aina vastata asennustöidemme laadukkuudesta ja turvallisuudesta. Tästä syystä tulemme myös korjaamaan asennustyössä mahdollisesti tapahtuneet virheet. Toimintamallimme ja henkilökuntamme koulutuksen avulla voimme myös varmistaa, että palvelumme täyttävät sekä lain että ammattivaatimusten asettamat kriteerit.

Tilaatpa sähkömiehemme sitten omakotitalosi sähköasennusten toteuttajaksi tai hankit meiltä kokonaisvaltaisen asennuksen laajempaan projektiin, voit luottaa siihen, että saat meiltä parasta mahdollista palvelua. Toimintatapamme vuoksi pystymme takaamaan työn laadun ja työmme hinta-laatusuhde on vähintäänkin hyvä.

sähköasennus uusimaa

Sähkömies Helsinki, Vantaa –
Lisätiedot ja hintakyselyt

Ota yhteyttä soittamalla meille numeroon 041 537 1983 tai alla olevalla lomakkeella:    ABB logo   Ensto logo   Airam logo   Schneider logo   Cariitti logo  AAA luottoluokitus logo

    Copyright © 2024 Mikon Sähkö Oy