Sähkötyöt yksityisille, yrityksille ja taloyhtiöille
Soita 041 537 1983

Sähkömies jokaiseen tarpeeseen

Mikon Sähkön sähkömiehet palvelevat niin omakotiasujia, yrityksen omistajia kuin taloyhtiöitä, isännöitsijöitä ja rakennusliikkeitäkin – sähköasennukset nopeasti ja helposti kuntoon. Valitse sähkömies Helsinki!

Kokenut sähkömies suorittaa niin pienet kuin suuremmatkin sähköalan asennukset alusta loppuun. Olipa projektisi minkä kokoinen tahansa, saat meiltä kilpailukykyisen tarjouksen työn suorittamisesta. Soita 041 537 1983 ja kysy lisää sähköasennuksista tai muista palveluistamme. Pienet kertatyöt teemme yleensä tuntiveloituksella, koska tämä on asiakkaalle edullisempaa.

Sähkömiestemme toimialueena ovat Helsinki ja lähialueet. Erikoisuutena mainittakoon, että työskentelemme myös saaristossa, ja pääkaupunkiseudun lähistöllä voimme tulla tekemään kaikki mahdolliset sähkötyöt myös mökillenne omalla veneellämme.

Yhteydenottolomake »


Sähkömies Helsinki

Asiakkaan tarpeiden mukaan yrityksemme palvelee teitä mm. seuraavissa asioissa:

  • Sähköasennukset
  • Sähkömuutostyöt
  • Remontti- ja saneerauskohteet
  • Kodin, yritysten ja muiden kiinteistöjen piensähkötyöt

Tuotteet

Käytämme sähkötöissä laadukkaita tuotteita ja ratkaisuja, jotka kestävät aikaa:

  • ABB
  • Ensto
  • Airam
  • Schneider
  • Cariitti

Sähkömies työskentelee alueella Helsinki, Vantaa


Pyydä sähkömies kartoituskäynnille

Pyrimme vastaamaan yhteydenottoihin niin nopeasti kuin mahdollista – yleensä samana päivänä. Tämän jälkeen sovimme yhdessä, milloin voimme tulla tutustumaan asennuskohteeseen ja laatimaan suunnitelman tarvittavista sähköasennuksista. Tekemämme suunnitelma laaditaan aina alaan perehtyneen ammattilaisen toimesta. Näin toimimalla varmistetaan, että työ suoritetaan alusta saakka laadukkaasti ja voimassa olevien määräysten mukaisesti. Kun sopivat ratkaisut on löydetty, teemme tarjouksen sähköpostitse. Kokonaishinnan lisäksi tarjous sisältää myös erittelyn työn vaiheista sekä projektille sovitun aikataulun. Toimintamallimme ansiosta niin yksityis- kuin yritysasiakkaamme voivat olla varmoja, että heidän tilaamansa sähkötyöt tehdään aina laadukkaasti ja yhdessä sovittujen aikataulujen puitteissa. Tarjoamiemme palveluiden laadusta kertoo parhaiten vakituisten yritysasiakkaidemme määrä. Kyseiset yritykset valitsevat Mikon Sähkön sähkömiehet aina uudestaan ja uudestaan.

041 537 1983   myynti@mikonsahko.fi


Laatu, kestävyys ja turvallisuus

Koulutettujen sähkömiestemme toiminta perustuu laatuun ja luotettavuuteen. Mikon Sähkön sähkömiehet käyttävät työssään ainoastaan laadukkaita tuotteita ja ratkaisuja, jotka olemme todenneet kestäviksi ja turvallisiksi. Tuotteita, joiden laadusta ja kestävyydestä emme pysty vastaamaan, emme käytä. Haluamme aina vastata asennustöidemme laadukkuudesta ja turvallisuudesta. Tästä syystä tulemme myös korjaamaan asennustyössä mahdollisesti tapahtuneet virheet.

Toimintamalliemme ja henkilökuntamme koulutuksen avulla voimme myös varmistaa, että tarjoamamme palvelut täyttävät sekä lain että ammattivaatimusten asettavat kriteerit.

Tilaatpa sähkömiehemme sitten omakotitalosi sähköasennusten toteuttajaksi tai hankit meiltä kokonaisvaltaisen asennuksen laajempaan projektiin, voit luottaa siihen, että saat meiltä parasta mahdollista palvelua. Toimintatapamme vuoksi pystymme takaamaan työn laadun, ja työmme hinta-laatusuhde on vähintäänkin hyvä.


Sähkömies Helsinki – Lisätiedot ja hintakyselyt

Ota yhteyttä joko soittamalla meille numeroomme 041 537 1983 tai lomakkeella ja kysy lisää palveluistamme.

ABB logo   Ensto logo   Airam logo   Schneider logo   Cariitti logo

Copyright © 2019 Mikon Sähkö Oy